13.07.2010 г., 15:38 ч.  

Румяна Желева 

  Поезия » Хумористична
627 0 0

Чу се бойковият вик:

"Желева - по география академик!"

И таз дъщеря на Ератостен*

с лапсуси забавлява теб и мен.

 

Как ли банкянският цар

я направи еврокомисар?
Кат' не знае залива Аденски,

да се жалва на попа арменски!

 

*Ератостен е създателя на науката география.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??