13 июл. 2010 г., 15:38  

Румяна Желева 

  Поэзия » Юмористическая
621 0 0

Чу се бойковият вик:

"Желева - по география академик!"

И таз дъщеря на Ератостен*

с лапсуси забавлява теб и мен.

 

Как ли банкянският цар

я направи еврокомисар?
Кат' не знае залива Аденски,

да се жалва на попа арменски!

 

*Ератостен е създателя на науката география.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??