И тази сутрин в автобуса
вдъхновението ме друса,
а до мене кака руса
усмихната е, не се муси...
А шофьорът го набута
в дупка, като ров на пътя,
тя подскочи и на скута
кацна ми и дупе врътна...
Е, кажете ми сега,
как на моята жена
случката да обясня
и, че нямам тук вина?...
05.04.2024.
© Георги Каменов Todos los derechos reservados