May 28, 2024, 9:28 PM

Руса кака в моя скут 

  Poetry » Humour
211 1 9
 

И тази сутрин в автобуса
вдъхновението ме друса,
а до мене кака руса
усмихната е, не се муси...

А шофьорът го набута
в дупка, като ров на пътя,
тя подскочи и на скута
кацна ми и дупе врътна...

Е, кажете ми сега,
как на моята жена
случката да обясня
и, че нямам тук вина?...

 

05.04.2024.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??