28.05.2024 г., 21:28 ч.

Руса кака в моя скут 

  Поезия » Хумористична
210 1 9
 

И тази сутрин в автобуса
вдъхновението ме друса,
а до мене кака руса
усмихната е, не се муси...

А шофьорът го набута
в дупка, като ров на пътя,
тя подскочи и на скута
кацна ми и дупе врътна...

Е, кажете ми сега,
как на моята жена
случката да обясня
и, че нямам тук вина?...

 

05.04.2024.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??