6 nov 2019, 0:16

Ръце 

  Poesía
394 1 2

Ръцете на мама

са сухи и груби,

мокри,

надраскани –

от всякаква работа –

и мъжка,

и женска.

Не знаех,

че има и други ръце –

нежни, меки,

красиви...

Те пишеха с мене

по белия лист,

показваха

как да рисувам,

за елхата –

звезда да изрежа.

 

Ръцете ми –

и груби,

и нежни.

 

 

© Вяра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??