6 nov 2010, 19:13

Ръце 

  Poesía » De amor
510 0 0

Ръцете ми не слагат отпечатъци,
а толкова се молеха по теб
следите си да скрият. Да разплакват
очите ти, щом мислиш си за мен.
Ръцете ми не изтръгват сърца,
а толкова дълбаеха във твоето
да го изтръгнат. За да знам,
че нямаш място за други пориви.
Ръцете ми... попиха всички миризми
от кожата ти, пръстите. И впиха нокти
за спомен допир да си вземат, не за да боли.
Помни ги. Иначе ще са сиротни.

06.11.2010г.
гр. Сан Фернандо



Please, explain to me how am I supposed to breathe without you...

© Събина Брайчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??