28 ene 2009, 21:51

Ръце 

  Poesía » De amor
566 0 0


Ръце

Ръцете ти докосваха ме нежно
и галеха с безумна страст и жар!
В очите ти обаче виждах мъка
и пламъкът угасна между нас.

Сега си някъде далеч, незнайно
не се обаждаш, няма новини.
Избягваш срещи, разговори с мене
и за това сърцето ме боли!

Не го разбираш или не усещаш,
защо си толкова студен и чужд?
Излъга ли ме, или аз повярвах,
че може би си някой друг?!

© Маргарита Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??