Ръцете с нас са за да ни помагат.
Ръцете всичко по местата слагат.
Ръцете правят чудеса,
те са най-прекрасни на света.
Искам от сърце да ви благодаря,
че ви има и че мога да творя.
Знайте, казвам ви сега,
че ако не бяхте вие не би бил същият света.
© Куни Тодоров Todos los derechos reservados