Mar 31, 2019, 8:18 PM

Ръцете 

  Poetry
362 0 0

Ръцете с нас са за да ни помагат.

Ръцете всичко по местата слагат.

Ръцете правят чудеса,

те са най-прекрасни на света.

Искам от сърце да ви благодаря,

че ви има и че мога да творя.

Знайте, казвам ви сега,

че ако не бяхте вие не би бил същият света.

© Куни Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??