8 oct 2010, 8:29

Ръцете ти 

  Poesía » De amor
767 0 12

 

Ръцете ти говореха ми всичко...

И тънки бяха чувствените пръсти.

Задъхани, пълзяха сини жилки

от свода към безименния пръстен.

 

 

Привличаха ме тъй неумолимо!

Въздържах се едва да те докосна,

косите ти, лицето ти красиво

и тялото съзряло, плодоносно.

 

 

Събудих се - в очите си ми още -

с желание кафе да ми налеят

ръцете ти изящни, недокоснати,

от странната мечта на песнопея.

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??