Отдавна пораснах.
Голяма съм вече,
и своя път в живота избрах!...
Но малка се чувствам,
и плахо престъпвам
по пътя по който поех!
Но ти ме посрещна.
Ръка ми подаде -
с думи и такт насърчи.
От своята сила ми даде.
Направи от мене ЧОВЕК!!!
© Дияна Todos los derechos reservados