3.02.2017 г., 12:51 ч.

Ръка ми подаде(за конкурса) 

  Поезия
909 2 2

Отдавна пораснах.

Голяма съм вече,

и своя път в живота избрах!...

Но малка се чувствам,

и плахо престъпвам

по пътя по който поех!

Но ти ме посрещна.

Ръка ми подаде -

с думи и такт насърчи.

От своята сила ми даде.

Направи от мене ЧОВЕК!!!

© Дияна Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Кюлче Приятелство »

31 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрав ти отправям от сърце Боре,и дръзновение да четеш и пишеш!Приятен мартенски ден!
  • Малко хора могат с толкова малко думи, да кажат толкова много. Поздрави от мен
Предложения
: ??:??