По мокрия пясък вървим
с моето старо момче,
газим вълните, мълчим
и се държим за ръце.
Чайки и гларуси грачат,
топла вечер се спуска,
двама към залеза крачим,
държим се, не пускаме.
Вървим цял живот все така,
боси през глъч и вълни,
държим се ръка за ръка,
дори и да си мълчим...
© Ива ВалМан Todos los derechos reservados
Много ми хареса!