1.10.2022 г., 22:12 ч.

Ръка за ръка 

  Поезия » Любовна
257 1 1

По мокрия пясък вървим
с моето старо момче,
газим  вълните, мълчим
и се държим за ръце.

 

Чайки и гларуси грачат, 
топла вечер се спуска,
двама към залеза крачим,
държим се, не пускаме.

 

Вървим цял живот все така,
боси през глъч и вълни,
държим се ръка за ръка,
дори и да си мълчим...
 

© Ива ВалМан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Топлината на една ръка е достатъчна и няма нужда от думи!
    Много ми хареса!
Предложения
: ??:??