7 dic 2007, 20:32

С часовника 

  Poesía » Filosófica
854 0 5

С  часовника

Часовникът пред мен тиктака,

стои на място, а върви.

И аз отмервам с него такта,

но не със лъскави стрелки.

Уж променена пак съм същата,

и вярвам - има доброта.

Не мога и не бих се връщала

назад. Живея тук, сега!

© Мария Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??