С часовника
Часовникът пред мен тиктака,
стои на място, а върви.
И аз отмервам с него такта,
но не със лъскави стрелки.
Уж променена пак съм същата,
и вярвам - има доброта.
Не мога и не бих се връщала
назад. Живея тук, сега!
© Мария Борисова Все права защищены
Поздравления!