7.12.2007 г., 20:32 ч.

С часовника 

  Поезия » Философска
847 0 5

С  часовника

Часовникът пред мен тиктака,

стои на място, а върви.

И аз отмервам с него такта,

но не със лъскави стрелки.

Уж променена пак съм същата,

и вярвам - има доброта.

Не мога и не бих се връщала

назад. Живея тук, сега!

© Мария Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??