1 jun 2024, 16:19

С детството в сърцето 

  Poesía
66 0 0

На детството в очите погледни,

преди да тръгнеш с утринното слънце
и вярата в съдбата запази,
с надеждата на мъничкото зрънце.

 

На детството с ръцете прегърни
край всеки пристан
споделено рамо.
На залеза, главата отпусни,
макар да е и за секунда само.

 

На детството с крилете полети,
но детската спонтанност не изпускай.
В сърцето детството с любов носи!
С магията на извора препускай!

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??