3 feb 2023, 7:59

С длани докосвам нощта 

  Poesía » De amor
201 0 0

    

 С длани докосвам нощта

 

С длани докосвам нощта,

плаче сърцето ми зная.

В дългия път към дома

аз все за тебе мечтая.

 

В края на синята нощ

бавно угасват звездите.

Мислите някъде в мен

още сънуват мечтите.

 

Идва денят подранил,

всичко изчезва в безкрая.

Знам, че вълшебник любим

броди във моята стая.

 

Ето, рисува така

края на приказка стара –

две разделени сърца,

обич една разпиляна.

 

       Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??