5 ene 2010, 15:46

С душа, сърце и име Весела! 

  Poesía » De amor
1713 0 24

 

Ще съм на вятъра крилата –

след теб ще тичам до премала,

ще кърша клони, ще се надбягвам с птици,

ще те посрещна с утрото на хоризонта.

 

Ще те помилвам като слънце,

по кожата ти ще бележа щастие,

ще те целувам до полуда – жарка, страстна

и после ще те гмурна в синьото на моите ласки.

 

Небе за теб ще стана необятно,

със късчета лазур ще те завържа.

Нали такава искаш да ме имаш – златна,

щастлива, огнена, невероятно твоя –

с душа, сърце и име Весела!

 

 

Весела ЙОСИФОВА

 

 

МУЗИКА!:)!

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??