14 nov 2019, 10:14

С Дядо Господ напред 

  Poesía » Otra
935 0 17

 

Щастлива Нова Година!

Да е спорна за дружина сговорна!

Богата на радости за Душата

на всички хора по Земята!

На бащите да удвои парите!

На майките мили

да дава здраве и сили!

На децата добри

подаръци и игри!

На младите мъдрост,

на старите здраве!

На сираците дом!

Благоденствие!

Берекет*!

С Дядо Господ

напред!

 

______________________________________

*-Берекет(тур.) - Плодородие.

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Коледно наричане »

12 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??