14.11.2019 г., 10:14 ч.

С Дядо Господ напред 

  Поезия » Друга
1089 0 17

 

Щастлива Нова Година!

Да е спорна за дружина сговорна!

Богата на радости за Душата

на всички хора по Земята!

На бащите да удвои парите!

На майките мили

да дава здраве и сили!

На децата добри

подаръци и игри!

На младите мъдрост,

на старите здраве!

На сираците дом!

Благоденствие!

Берекет*!

С Дядо Господ

напред!

 

______________________________________

*-Берекет(тур.) - Плодородие.

© Хари Спасов Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Коледно наричане »

12 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??