10 nov 2017, 11:37

С дъх на Прага 

  Poesía » Otra
904 0 2

В студени халби, през студени нощи
откривам вдъхновение и още
с приятели споделям светла радост
на чаша тъмно пиво с дъх на Прага.

© Яким Дянков Todos los derechos reservados

Вдъхновено от една игра във фейсбук. Както се казва "Човек не знае от коя дупка ще изскочи музата".

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??