10.11.2017 г., 11:37 ч.

С дъх на Прага 

  Поезия » Друга
899 0 2

В студени халби, през студени нощи
откривам вдъхновение и още
с приятели споделям светла радост
на чаша тъмно пиво с дъх на Прага.

© Яким Дянков Всички права запазени

Вдъхновено от една игра във фейсбук. Както се казва "Човек не знае от коя дупка ще изскочи музата".

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??