Nov 10, 2017, 11:37 AM

С дъх на Прага 

  Poetry » Other
898 0 2

В студени халби, през студени нощи
откривам вдъхновение и още
с приятели споделям светла радост
на чаша тъмно пиво с дъх на Прага.

© Яким Дянков All rights reserved.

Вдъхновено от една игра във фейсбук. Както се казва "Човек не знае от коя дупка ще изскочи музата".

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??