13 sept 2008, 13:11

С имена на урагани 

  Poesía » De amor
1038 0 14

                    С ИМЕНА НА УРАГАНИ

 

 

Ще се затварят листите на календари.

В мъглата - слънце ще възкръсва.

Ще прецъфтяват ябълки и дюли.

Ще те изпращам денем.

Ще те посрещам нощем.

Към теб ще тичам плачеща и боса

и в смях сълзите си ще давя.

Ще стана по-разумна,

а може би - по-лоша.

Но винаги без теб -

безумно боса.

Ще галя в шепи топли песъчинки

и в раковина твоя глас ще слушам.

А нощем - стихове в очите си ще нося.

Ще ги кръщавам с имена на урагани.

 


© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??