31 ene 2012, 9:22

С любов... 

  Poesía
808 0 0

Понякога ме дострашава

във тъмната и празна стая,

не те намирам и тревожна...

изглежда сякаш невъзможно е

да те докосна!

Понякога ми става хладно,

студено чак и тръпки ме побиват.

Сама разбирам, че тогава

без теб не мога да остана!

Понякога се крия да поплача,

отричам всичко,

всичко без остатък!

Но видя ли в очите ти

усмивка...

в обятията ти

с любов

утихвам!

© Антоанета Палева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??