14 jul 2011, 15:51

С мен 

  Poesía » De amor
826 0 2
Дишай с мен,
въздухът само ни остана.
Вдишвам, давя се,
а дробовете - сякаш празни.

Тръгни с мен,
вятърът звъни като камбана.
Умирам, давя се,
от воплите напразни.

© Денис Метев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??