Jul 14, 2011, 3:51 PM

С мен 

  Poetry » Love
824 0 2
Дишай с мен,
въздухът само ни остана.
Вдишвам, давя се,
а дробовете - сякаш празни.

Тръгни с мен,
вятърът звъни като камбана.
Умирам, давя се,
от воплите напразни.

© Денис Метев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??