Чаровна искрена усмивка,
единствен ти си на света …
Стих пращам ти – милувка,
транспортирам го в нощта.
И с него искам да ти кажа:
такъв бъди винаги до мен
и пред всички да покажа
моят поздрав … съкровен.
Една молба, молитва нося
надежда за здраве и живот,
да успея от Бог да изпрося
един по - ясен, гладък път.
Научих се от теб на много
намерих начини да полетя,
а ти не ме поглеждаш строго
търпиш мен – своята дъщеря.
Ако със нещо съм сгрешила
те моля прошка днес ми дай.
Кратък стих съм ти посветила.
Обич ти дарявам татко, знай!
18.01.2007
(а)
© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados