18 янв. 2007 г., 02:29

С обич за теб ... :) 

  Поэзия
1276 0 23

Чаровна искрена усмивка,

единствен ти си на света …

Стих пращам ти – милувка,

транспортирам го в нощта.

 

И с него искам да ти кажа:

такъв бъди винаги до мен

и пред всички да покажа

моят поздрав … съкровен.

 

Една молба, молитва нося

надежда за здраве и живот,

да успея от Бог да изпрося

един  по - ясен, гладък път.

 

Научих се от теб на много

намерих начини да полетя,

а ти не ме поглеждаш строго

търпиш мен – своята дъщеря.

 

Ако със нещо съм сгрешила

те моля прошка днес ми дай.

Кратък стих съм ти посветила.

Обич ти дарявам татко, знай!

18.01.2007

(а)

© Анета Саманлиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??