12 may 2005, 12:30

С отворени очи сънувала те бях 

  Poesía
1027 0 1

С отворени очи сънувала те бях

Събудих се,
 но устните горяха.
Събудих се,
но аз при теб пак бях.
И всеки стон
забравен беше смях
с отворени очи
аз пак сънувала те бях.

И тази нощ
към тебе ще летя
да търся в здрача
твойта красота.
Ще искам тишината
да превърнеш в смях
без думи и без обещания
звездите да докосваме с ръка.

Каква илюзия...Каква осъдена мечта!

Но ден ще дойде
с друг аз ще вървя,
а ти за мен ще плачеш
самотен и в съня.

© Красимира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??