22 oct 2021, 21:51

(С)помен 

  Poesía » Otra
475 3 3

 

Спомням си смътно

как ме отричаше, 

търсещ отсрочка.

Да пием! До дъно!

Той ме обичаше.

Точка.

© Ива ВалМан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??