22.10.2021 г., 21:51 ч.

(С)помен 

  Поезия » Друга
423 3 3

 

Спомням си смътно

как ме отричаше, 

търсещ отсрочка.

Да пием! До дъно!

Той ме обичаше.

Точка.

© Ива ВалМан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??