http://www.dailymotion.com/search/maurane/video/x2pv12_maurane-sur-un-prelude-de-bach_music
като пясък през пръсти...
се стича безвремие
сгушило спомени
в малки черупки
вълните докосват ги
с тихо смирение -
солена е пазвата...
с пясъчни кръпки
песен на гларус
довя тишината
с дъх на безбрежност
се стеле тъма
бавно пречупва
тъгата си залеза
в малки кристали
разстила снага
още танцува
с вълните
безвремие
в малка черупка
поспря
песента
утро безбрежно
сънуваше залеза...
(с пясъчни кръпки
посипах нощта)
и понесох те
в себе си
горест
да заглъхне
до вопъл смъртта
избледняло е утрото
жертвено
падат капчици
синя...
вина...
14.03.09
Пловдив
© Бехрин Todos los derechos reservados