17 sept 2004, 20:20

С тeб 

  Poesía
1453 0 1
Всеки ден аз умирам по няколко пъти:
първо когато се любим,
после когато преставаме.

Всеки ден аз се раждам по няколко пъти.
С частици от твоята същност.

© Гери Тушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??