17.09.2004 г., 20:20 ч.

С тeб 

  Поезия
1450 0 1
Всеки ден аз умирам по няколко пъти:
първо когато се любим,
после когато преставаме.

Всеки ден аз се раждам по няколко пъти.
С частици от твоята същност.

© Гери Тушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??