3 ene 2011, 0:08

С теб 

  Poesía » De amor
1295 0 25

 

С теб

 

 

В тази нощ дари ме ти с криле –
вярвам още в коледното чудо!
Грях и мрак вилнееха залудо
в голото несретнишко поле.

 

Къс луна напреде от мечти,
с дъх извая ведри небесата...
С теб посрещнах радостно зората,
първите ѝ слънчеви лъчи.

 

В миг съдбовен, в края на нощта,
благост вля във вените студени.
Всички страсти, тъмни и вродени, 
смело разпиляхме в пустошта.

 

© Плами Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??