11 ago 2009, 11:39

С теб в дъжда 

  Poesía » De amor
672 0 8

Постой...
дочуваш ли дъжда
и капките с любовен шепот,
и пламъчетата в смеха,
и полуделия ни трепет.

Постой...
погледай ме така,
пусни в очите ни небето,
рисувай с устните дъга
и тя в сърцето да засвети.

Постой...
докосвай ме с ръка,
пусни ме в твоята вселена,
пред дивата ти красота
стоя в дъжда - от теб смутена.

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??