11.08.2009 г., 11:39 ч.

С теб в дъжда 

  Поезия » Любовна
670 0 8

Постой...
дочуваш ли дъжда
и капките с любовен шепот,
и пламъчетата в смеха,
и полуделия ни трепет.

Постой...
погледай ме така,
пусни в очите ни небето,
рисувай с устните дъга
и тя в сърцето да засвети.

Постой...
докосвай ме с ръка,
пусни ме в твоята вселена,
пред дивата ти красота
стоя в дъжда - от теб смутена.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??