11 авг. 2009 г., 11:39

С теб в дъжда 

  Поэзия » Любовная
683 0 8

Постой...
дочуваш ли дъжда
и капките с любовен шепот,
и пламъчетата в смеха,
и полуделия ни трепет.

Постой...
погледай ме така,
пусни в очите ни небето,
рисувай с устните дъга
и тя в сърцето да засвети.

Постой...
докосвай ме с ръка,
пусни ме в твоята вселена,
пред дивата ти красота
стоя в дъжда - от теб смутена.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??