С тебе ще пропадна
в друго измерение.
Очите ти ще ме запратят
в бъдното.
Твойте устни дишат
с моето съмнение.
Скоро ще запишат
в тъмното.
С тебе съм изгубена
в мисли и безвремие.
Идвам - да потърсиш
топлина във мрака.
Между двама - пропаст,
издълбана с времето,
се превръща в мост,
на който ще ме чакаш.
© Горяна Панайотова Todos los derechos reservados