29 июн. 2010 г., 22:44

С тебе 

  Поэзия » Любовная
816 0 1

 

С тебе ще пропадна 

в друго измерение.

Очите ти ще ме запратят 

в бъдното.

Твойте устни дишат 

с моето съмнение.

Скоро ще запишат
в тъмното.

 

С тебе съм изгубена 

в мисли и безвремие.

Идвам - да потърсиш 

топлина във мрака.

Между двама - пропаст, 

издълбана с времето,

се превръща в мост, 

на който ще ме чакаш.

 

 

 

© Горяна Панайотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??