Obra no adecuada para menores de 18 años
С в и л е н о
Вълшебникът
ръцете й изпълва.
Косите й
го галят -
нежна свила.
Сподавен стон
милувката
изтръгва.
Усещането й
дарява сила.
И вечен бяг
на устни
до полуда...
и... пристан
с бряг -
жадуваното чудо.
Екстаз омаен
от сливането
огнено и страстно.
Вълшебникът
препуска... бясно.
Екстаз безкраен...
И без начало.
Вълшебникът
ръцете и изпълва,
а времето...
е сякаш... спряло.
23.07.2006г.
© Мери Попинз Todos los derechos reservados
на един красив танц..
Поздравления!