16 окт. 2008 г., 12:00

С в и л е н о 

  Поэзия » Эротическая
928 0 1

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

 

С в и л е н о

 

Вълшебникът

ръцете й изпълва.

Косите й

го галят -

нежна свила.

Сподавен стон

милувката

изтръгва.

Усещането й

дарява сила.

И вечен бяг

на устни

до полуда...

и... пристан

с бряг -

жадуваното чудо.

 

Екстаз омаен

от сливането

огнено и страстно.

Вълшебникът

препуска... бясно.

Екстаз безкраен...

И без начало.

Вълшебникът

ръцете и изпълва,

а времето...

е сякаш... спряло.

 

23.07.2006г.

 

 

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??