16 mar 2017, 13:06

С взлом 

  Poesía » De amor, Otra
327 2 1

Всички стрели

хвърлени по мен

през годините

в краката ми лежат,

меки и утъпкани,

като килимите

на родния ми дом.

Само отвътре

можеш да ме прободеш.

С взлом.

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

16/03/2016

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??