Mar 16, 2017, 1:06 PM

С взлом 

  Poetry » Love, Other
328 2 1

Всички стрели

хвърлени по мен

през годините

в краката ми лежат,

меки и утъпкани,

като килимите

на родния ми дом.

Само отвътре

можеш да ме прободеш.

С взлом.

© Надежда Тошкова All rights reserved.

16/03/2016

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??