16.03.2017 г., 13:06 ч.

С взлом 

  Поезия » Любовна, Друга
324 2 1

Всички стрели

хвърлени по мен

през годините

в краката ми лежат,

меки и утъпкани,

като килимите

на родния ми дом.

Само отвътре

можеш да ме прободеш.

С взлом.

© Надежда Тошкова Всички права запазени

16/03/2016

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??