6 oct 2012, 16:02

Саймън Дънков 

  Poesía » Civil
325 0 0

От Световната банка той дойде.

Конят-България, у реката уйде.

Постната пица изяде,

но пак се не наяде.

Съсипа финансите на страната,

за да угоди на брата -

Големия - Съединените щати.

И тоз се води за част от елита - егати!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??